MOST LÉPJEN, AMÍG NEM KÉSŐ!

Gulyás Gergely miniszter bejelentette, hogy felfüggesztik a napelemek betáplálási kötelezettségét, mert a hálózat ennyi energiát nem tud befogadni.

Jó hír, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter a vg.hu adott interjújában közölte, nem lesznek kárvallotjai a döntésnek. Mindenki, aki valamilyen formában engedélyt kapott a napelem-telepítésre, az eredeti feltételekkel valósíthatja meg a beruházást.

Így, aki október 31-ig bejelenti az igényét, az még csatlakozhat a hálózathoz, annak minden előnyével!

A Szakoplusz Kft. 100% garanciát vállal arra, ha időben elküldi jelentkezését hozzánk, még az eredeti feltételekkel üzemeltetheti napelemes rendszerét!

N

Napelem rendszeréhez az áram tárolásához nem kell külön akkumulátor hálózatot létresítenie, jelentős költséget spórolhat meg.

N

Továbbra is szaldó elszámolásban marad, vagyis ha többletáramot termel, az áramszolgáltató kifizeti Önnek a többletáramot, így egy igazán megtérülő napelem rendszert üzemeltethet.

N

Minden terhet leveszünk a válláról, több ezer kivitelezett napelem rendszerrel a hátunk mögött, magas gyakorlattal rendelkezünk az engedélyeztetést terén, így ha IDŐBEN minket választ, biztosan el tudjuk érni, hogy október 31. előtt a KEDVEZŐ feltételekkel csatlakozhat a hálózathoz!

NE KÉSLEKEDJEN TOVÁBB!

Utolsó lehetőség, hogy ilyen kedvező feltételek mellett lehet napelemes rendszere!

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltésen nem minősül megrendelésnek.

Az űrlap beérkezése után kollégánk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy még időben be tudjuk érkeztetni napelemes rendszer igényét.

Teljes transzparenciát biztosítunk az Ön számára, így a megadatott adatok alapján kollégánk elvégzi a személyreszabott napelem rendszerének teljes kalkulációját is, hogy pontosan tisztában legyen a napelemrendszere méretével, árával és garanciális lehetőségeivel is.

Alapelvünk, hogy ügyfeleink számára csak olyan napelemes rendszert tervezzünk és kivitelezzünk, ami VALÓBAN meg is térül!

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy személyreszabott kalkulációt tudjunk Önnek készíteni:

Tető típusa

Tető fedése

Adatvédelemi irányelvek