Megjelent a Napenergia Plusz Program!

A leggyorsabbak most 66% állami támogatással telepíthetnek komplett, energia tárolásra is alkalmas napelem rendszert!

Utolsó lehetőség, hogy ilyen jelentős mértékű napelem támogatáshoz jusson!

GARANTÁLT ÁLLAMI TÁMOGATÁS

A Napenergia Plusz Program, a teljes napelem rendszer anyag- és kivitelezés költségének

66%-át támogatja!

Az Európa Uniós támogatások kifutottak, ilyen számottevő támogatásra a jövőben már nem számíthatunk.

A napelemes piac több résztvevője is úgy gondolja: MOST VAGY SOHA –  ez tökéletes pillanat, hogy napelem kivitelezésbe kezdjen.

További jó hír, hogy 2024. januártól újra lesz lehetőség visszatáplálásra, így a napelemes rendszerek ismét megtérülő befektetéssé válnak!

FONTOS: a szűkös felkészülési időre (2024. január 15.), a nagyfokú érdeklődésre és a VÉGES támogatási forrásra tekintettel, cégünk előjelentkezést nyit, hogy Ön is időben és nagyobb eséllyel tudjon pályázni a támogatásra!

 

A Napenergia Plusz Programról

 

 • 75,8 milliárd forint keretösszegű a támogatás áll rendelkezésre
  • A támogatás új napelemes rendszer bővítésre is igénybe lehet venni
  • A napelemek elhelyezése, üzemeltetése mellett az energiatárolás, azaz az akkumulátorok telepítése is része a napelemes beruházásnak
  • A 66% vissza nem térítendő támogatás legalább 4 kilowatt és legfeljebb 5 kilowatt teljesítményű napelem rendszerekhez illetve legalább 7,5 kilowattóra és legfeljebb 10 kilowattóra kapacitású tároló-akkumulátor együttes telepítésére lesz elérhető

  ELŐJELENTKEZEM

  Levesszük a terhet a válláról, segítünk Önnek, hogy sikeres pályázatot tudjon leadni!

  A Szakuplusz Kft. 13 éves napelem-kivitelezői tapasztalatával és hozzáértő, rutinos pályázatírónk segítségével Ön is nagyobb eséllyel indulhat a támogatás megszerzéséért!

  Ha már Ön is pályázott, pontosan tudja, mennyi lépésen, adminisztrációval terhelt folyamaton, hivatalos engedélyeztetéseken, hiánypótlásokon, tisztázó kérdéseken kell keresztül menni, mire egy pályázat leadásra kerül.

  A napelem rendszereket kivitelező Szakoplusz Kft. több mint 1.000 NYERTES lakossági pályázat után, olyan tapasztalatra tett szert, ami az Ön számára is a SIKERES TÁMOGATÓI OKIRATOT jelentheti!

  Miben fogunk Önnek segítséget nyújtani?

  Lépésről-lépésre, az alábbi feladatokat vesszük le az Ön válláról:

  1. lépés: Előregisztráció és HMKE igénybejelentés

  Megindítjuk az előregisztrációt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal felé és cégünk AZONNAL felveszi a kapcsolatot az illetékes áramszolgáltatóval és elvégezzük a HMKE igénybejelentést.

  2. lépés: Tulajdoni lap digitális iktatása

  Kollégánk az Öntől bekért adatok alapján lekéri a pályázathoz szükséges ingatlan tulajdon lapját, majd az előregisztrációs platformon digitálisan iktatja.

  3. lépés: Előregisztrációs adatok kitöltése

  Az egyik legfontosabb lépés, ami miatt sok hiánypótlási kérelem érkezik, ha ezek az adatok nem helyesen kerülnek kitöltésre. Kollégáink ezt is szakszerűen elvégzik Ön helyett.

  4. lépés: Költségvetés megírása

  Ezt kizárólag olyan napelem kivitelezésben jártas cégek tudják szakszerűen elvégezni, mint a Szakoplusz Kft.

  5. lépés: Támogatási kérelem beadása

  A legkritikusabb lépés, ami miatt gyakran kifutnak az időből a pályázat leadásakor. A Szakoplusz Kft. az elektronikus támogatási kérelemben, a határidőn belüli engedélyeztetésben és a hatályos jogszabályoknak megfelelő szerződésben is segítséget nyújt az Ön számára.

  6. lépés: Hiánypótlás, tisztázó kérdés

  Bár reményeink szerint erre a lépésre nem lesz szükség, de szeretnénk megnyugtatni: cégünk egy percre sem veszi le a kezét Önről, a teljes folyamaton végig kísérjük.

  7. lépés: Hivatalos folyamatok menedzselése

  A pályázati folyamat során szükséges időszakos elszámolások és jelentések elkészítését elvégezzük és benyújtjuk Ön helyett, elkerülve ezzel a pályázati szabályok megsértését és a pályázat visszavonását.

  8. lépés: Kivitelezés és Garancia

  Professzionális módon kivitelezzük az ön projektjét, telepítjük és beüzemeljük a napelemes rendszerét. A panelekre előírt 10 év garanaciával szemben mi 20/25 év garanciát adunk, az inverterekre pedig 5 helyett 10 évet.

  Mindent elvégzünk Ön helyett!

  Amennyiben szeretné saját napelemes rendszerét a jelenleg legnagyobb támogatással igénybe venni, töltse ki űrlapunkat, hogy megkezdhessük az előregsztrációs folyamatot!
  >> Kapcsolatfelvételért kattintson ide!

  PÁLYÁZATI FORRÓ VONAL

  Kérdése van? Kérjen visszahívást!

  Érdekli a támogatás, de úgy érzi nem kapott megfelelő tájékoztatást? Szeretne minden kérdésére választ kapni? Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt tájékoztatás céljából!

   

  Előjelentkezés a 66%-os napelem támogatásra!

  A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk csak korlátozott számban tudja felvenni a kapcsolatot a pályázatra jelentkezőkkel.

  EMIATT JELENTKEZZEN MIELŐBB, LEGYEN AZ ELSŐ A SIKERES PÁLYÁZÓK KÖZÖTT!

  Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot!

  Adatvédelemi irányelvek

  Már a kezdetektől jelen vagyunk a napelem rendszerek kivitelezésében

  A világ top kategóriás napelemeit alkalmazzuk, melyek megbízhatóbb termelést tesznek lehetővé

  EXTRÉM MAGAS GARANCIÁT VÁLLALUNK
  Napelem rendszerinkre, az átlagtól eltérően magasabb, 25 év általános garanciát vállalunk.

  Áraink kedvezőek, nincsenek rejtett költségek

  Mérnökeink, alkalmazottaink szakértelme kimagasló. Jó viszonyt ápolunk az áramszolgáltatókkal, így a határidőket mindig betartjuk

  Saját pályázatírónk van, több éve sikeres pályázatokat adunk át lakossági és céges ügyfeleink számára

  D

  Töltse ki űrlapunkat és valósítsa meg saját napelemes rendszerét!

  Meddig nyújthatja be előjelentkezését?

  Cégünk 2024. január 15-ig fogadja az előjelentkezéseket. Minél korábban lép, annál nagyobb előnybe kerül a későbbi jelentkezőkkel szemben.

  Miért bízzon meg bennük?

  Csak a 100% napelem támogatás és az otthonfelújítás támogatás keretében több mint 1000 sikeres pályázatot valósítottunk meg és kezelünk folyamatosan.

  Az átlagtól eltérően cégünk nagyobb pályázati tapasztalattal rendelkezik (saját pályázatíróval is rendelkezünk)

  Tőkeerős cégként, több mint 40 fővel (tapasztalt mérnökökkel, kivitelezési szakemberekkel) üzemelünk, hogy mindig magas minőségben teljesíteni tudjuk ügyfeleink elvárásait.

  A nagyobb beruházások között is megtalál minket. Napelemerőművek, kórházak, nagyobb közintézmények napelem rendszerét terveztük és kiviteleztük.

  Ha minket választ nemcsak gyorsabban és eredményesebben pályázhat, de napelemes rendszere kivitelezését is biztos kezekben tudhatja!

  A legjobb érvünk még hátra van!

  A Napenergia Plusz Program 66% nem visszítérítendő támogatást biztosít, de mi történik, ha a 34% önerő biztosítására még nincs fedezete? Szerencsére, erre is van megoldásunk!

  A Szakoplusz Kft.  a piacon egyedülálló módon, a 34%-os önerőt 10 havi futamidőre, akár KAMATMENTES halasztott fizetési konstrukcióban is biztosítani tudja az Ön számára!

  Ez, azt jelenti, ha nem rendelkezik megfelelő fedezettel, abban az esetben is el tudja indítani napelem rendszer kivitelezését!

   

  Szakoplusz Kft.

  A Szakoplusz Kft. komplett napelem rendszerek forgalmazásával, tervezésével és telepítésével foglalkozik. Egyaránt vállaljuk cégek, magánszemélyek igényeinek megfelelő rendszerek tervezését, engedélyeztetését és kivitelezését. Fő szempontunknak tartjuk, hogy vevőink elképzelése és az általunk kínált lehetőségek találkozásából, a legjobbat nyújthassuk.

  Piacvezető napelemek

  A világ top kategóriás napelemeit alkalmazzuk, amelyekkel hatékonyabb energiatermelés érhető el.

  Garancia

  Napelem rendszerinkre, az átlagtól eltérően magasabb, 25 év általános garanciát vállalunk.

  Precíz kivitelezés

  Rejtett költségek nélkül, a határidők betartásával, a szerződésben lefektetett feltételeket maradéktalanul teljesítjük.

  Elérhető ár

  Árainkban a lehető legjobb ár/érték arány érvényesül, hogy a legjobb megtérülést biztosítsuk cége számára!

  Szakmai tapasztalat

  Problémamegoldó mérnökeink, tapasztalt szakembereink leveszik az Ön válláról a terhet.

  Hosszú élettartam

  Ha minket választ nem kell számolnia jelentős termelési veszteséggel, gyors eszköz amortizációval.

  Gyakran ismételt kérdés – Mennyit kell fizetnem a pályázat lebonyolításáért?

  Amennyiben minket választ akkor a pályázatírási munkálatok elvégzéséért a projektmenedzsmentért, valamint a pályázat benyújtásáért 0 Ft-ot számolunk fel!

  Igen, jól olvasta!
  Amennyiben minket választ a kivitelezés során, teljesen INGYEN dolgoztunk az Ön pályázatán! 🙂

  Természetesen dönthet úgy is, hogy nem cégünkkel kivitelezi napelemes rendszerét. Ebben az esetben csupán 200.000 Ft munkadíjat számolunk fel – melyet a pályázati költség keretből teljes egészében elszámolhat – és nem veszünk részt a további pályázattal kapcsolatos feladatok elvégzésében.

  Akik a Szakoplusz Kft-t választották